Despre noi

Date de identificare:

Data infiintarii societatii: 03.06.1997
Numar de inregistrare in registrul comertului: J40/4231/1997
Cod unic de inregistrare: 9509637
Cod SIRUES: 403572157
Sediul social: Bucuresti, Str. Bascov, nr.8-12, Sector 5
Capital social: 100.000 RON

Pe scurt

General M.P.M. IMPEX SRL, este o companie cu capital integral privat si autohton, infiintata in anul 1997, specializata si autorizata ANRE si ISCIR, oferind servicii complete de proiectare, executie instalatii de utilizare gaze naturale, infiintari, extinderi de conducte de gaze naturale, instalatii casnice aferente, precum si reabilitarea retelelor de gaze naturale si a instalatiilor acestora.

Inca de la infiintare, societatea a cunoscut ritmuri rapide de dezvoltare, diferentiandu-se printr-o politica de seriozitate si a managementului aplicat, prin preturi accesibile si nu in ultimul rand prin profesionalismul intregului colectiv al firmei.

In cei aproape 30 de ani de activitate, General MPM Impex SRL si-a castigat, dar mai ales si-a mentinut statutul de profesionist in piata de gaze, realizand un numar impresionant de lucrari de instalatii din domenii variate, precum instalatii de gaze, instalatii termice si sanitare, activitati de constructii-montaj, lucrari realizate atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Ne mandrim cu realizarea unor lucrari de complexitate ridicata, deloc putine. Toate acestea au fost si sunt posibile, doar prin implementarea si respectarea obligatiei de diligenta, onestitate si loialitate.

Pozitia importanta pe piata de domeniu, o datoram clientilor nostri, care ne-au acordat acest statut, dar si echipei dedicate, profesioniste si in formare continua de ingineri, tehnicieni, instalatori si a altor categorii de muncitori autorizati, munca noastra a celor peste 200 de angajati fiind reflectata si in rezultatele financiare obtinute an de an.

De asemenea, dezvoltam o cooperare constructiva si echitabila, fundamentata pe relatii de afaceri durabile si de succes cu partenerii de afaceri, ocazie cu care cerem de la toti cei ce doresc sa intre in afaceri cu noi, sa respecte Codul de Etica si Conduita in Afaceri si sa actioneze in mod responsabil, in conformitate atat cu prevederile acestuia, cat si cu prevederile oricaror legi si reglementari aplicabile la nivel local si extins.

Acest Cod de Etica si Conduita in Afaceri se aplica salariatilor si partenerilor de afaceri inclusiv, dar fara a se limita la:

 • furnizorii de materiale si servicii
 • subcontractanti
 • autoritati contractante
 • parteneri colaboratori.

Reputatia GENERAL MPM IMPEX SRL a crescut constant si constituie baza parteneriatelor noastre de afaceri pe termen lung, in primul rand bazata pe practici comerciale corecte.
Asa cum am mentionat anterior, succesul firmei noastre are la baza linii directoare obligatorii, atat pentru personalul salariat, pentru managerii nostri, dar si cerinte adresate partenerilor nostri de afaceri.

In firma noastra, coruptia nu este tolerata sub nici o forma. Acest lucru presupune respectarea intocmai si cu maxima strictete a specificatiilor referitoare la masurile de conformare si anticoruptie, precum si testarea si certificarea continua a liniilor directoare de conformare, inclusiv a celor referitoare la prevenirea coruptiei, a spalarii banilor sa a finantarii terorismului. Cerem de asemenea, partenerilor nostri de afaceri, asumarea angajamentului pentru respectarea reglementarilor legale si a codurilor de etica.

Monitorizam si combatem orice forma de acordare de avantaje, sub forma de cadouri, invitatii sau orice alte servicii. Le este interzis tuturor partenerilor de afaceri sa ofere sau sa accepte astfel de avantaje, fie direct, fie indirect.

Firma noastra garanteaza: respectarea prevederilor legale privind conformarea si anticoruptia; ca nu ofera si nu primeste nici beneficii materiale, nici intangibile, prin intermediul carora s-ar putea incerca influentarea pozitiva a relatiei de afaceri; practici operationale si comerciale corecte; evitarea potentialelor conflicte de interese; raportarea inclacarii dispozitiilor legale.

Afacerea noastra se fundamenteaza pe respectarea unor activitati transparente si corecte pe piata si prin urmare, practicile ilegale privind stabilirea preturilor, impartirea pietei sau licitatiile trucate, nu sunt permise. Practicile de tip cartel si/sau actiunile concertate, ce urmaresc sau ce au drept rezultat orice restrictionare a concurentei, sunt interzise. Garantam respectarea legislatiei in materie de concurenta; nu incheiem acorduri de restrangere a liberei concurente; nu facem intelegeri secrete cu privire la licitatii. Asa cum aratam, General MPM Impex SRL este autorizata de catre institutiile de resort, in tot ceea ce inseamna gaze, pentru efectuarea tuturor serviciilor de instalatii de gaze, incepand de la proiectare si executie, pana la verificarea instalatiilor de gaze si montarea detectoarelor de gaze, serviciu de interventie urgenta, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice, in acest sens avand protocol incheiat cu Distrigaz.

Societatea General MPM IMPEX SRL este agreată de ANRE să execute lucrari de proiectare si executie instalaţii din oţel si polietilenă pentru sectorul de gaze naturale si de ISCIR pentru montarea si instalarea centralelor termice.De asemenea, S.C. General MPM Impex S.R.L este Certificata de catre SRAC in:

 • Sistemul de Management al Calitatii pentru «Proiectare si executie instalatii pentru constructii, executie lucrari de constructii civile si industriale»;
 • Sistemul de Management de Mediu;
 • Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale a Organizatiei;

Principalii nostri clienti, distribuitori si furnizori de gaze naturale, sunt Engie S.A. / Distrigaz Sud Retele S.R.L. si Premier Energy, pentru care proiectam si executam cu un ritm anual o medie de peste 50 km conducte si instalatii noi / reabilitari conducte din sistemul de distributie existent, peste 2000 racordari si peste 1000 instalatii de utilizare noi, verificari si revizii, precum si un numar mare de persoane fizice / juridice pentru care am realizat de-a lungul timpului ca partener activ in domeniul gazelor naturale sute de mii de lucrari, cu o cifra de afaceri anuala de aproximativ 6 milioane de Euro, tipurile de lucrari desfasurate in acest domeniu fiind extins cu grade din ce in ce mai complexe, mai ales in zona de executie.

 

Cifra de afaceri

 

Principalele tipuri de lucrari in domeniul gazelor naturale

 • Infiintare sistem de distributie gaze naturale
 • Executie retea de distributie gaze naturale
 • Inlocuire retea de distributie gaze naturale
 • Deviere conducta distributie gaze naturale
 • Refacere carosabil in urma lucrarilor in regie proprie Operator Sistem Distributie Gaze Naturale
 • Bransamente din sistemul de distributie gaze naturale
 • Bransamente din sistemul de transport gaze naturale
 • Instalatii de utilizare gaze naturale (IUGN)