Despre noi

Date de identificare:

Data infiintarii societatii: 03.06.1997
Numar de inregistrare in registrul comertului: J40/4231/1997
Cod unic de inregistrare: 9509637
Cod SIRUES: 403572157
Sediul social: Bucuresti, Str. Bascov, nr.8-12, Sector 5
Capital social: 100.000 RON

Pe scurt

General M.P.M. IMPEX SRL, este o companie cu capital integral privat si autohton, infiintata in anul 1997, specializata si autorizata ANRE si ISCIR, oferind servicii complete de proiectare, executie instalatii de utilizare gaze naturale, infiintari, extinderi de conducte de gaze naturale, instalatii casnice aferente, precum si reabilitarea retelelor de gaze naturale si a instalatiilor acestora.

Inca de la infiintare, societatea a cunoscut ritmuri rapide de dezvoltare, diferentiandu-se printr-o politica de seriozitate si a managementului aplicat, prin preturi accesibile si nu in ultimul rand prin profesionalismul intregului colectiv al firmei.

In cei aproape 30 de ani de activitate, General MPM Impex SRL si-a castigat, dar mai ales si-a mentinut statutul de profesionist in piata de gaze, realizand un numar impresionant de lucrari de instalatii din domenii variate, precum instalatii de gaze, instalatii termice si sanitare, activitati de constructii-montaj, lucrari realizate atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Ne mandrim cu realizarea unor lucrari de complexitate ridicata, deloc putine.

Pozitia importanta pe piata de domeniu, o datoram clientilor nostri, care ne-au acordat acest statut, dar si echipei dedicate, profesioniste si in formare continua de ingineri, tehnicieni, instalatori si a altor categorii de muncitori autorizati, munca noastra a celor peste 200 de angajati fiind reflectata si in rezultatele financiare obtinute an de an.

Asa cum aratam, General MPM Impex SRL este autorizata de catre institutiile de resort, in tot ceea ce inseamna gaze, pentru efectuarea tuturor serviciilor de instalatii de gaze, incepand de la proiectare si executie, pana la verificarea instalatiilor de gaze si montarea detectoarelor de gaze, serviciu de interventie urgenta, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice, in acest sens avand protocol incheiat cu Distrigaz.

Societatea General MPM IMPEX SRL este agreată de ANRE să execute lucrari de proiectare si executie instalaţii din oţel si polietilenă pentru sectorul de gaze naturale si de ISCIR pentru montarea si instalarea centralelor termice.

De asemenea, S.C. General MPM Impex S.R.L este Certificata de catre SRAC in:

  • Sistemul de Management al Calitatii pentru «Proiectare si executie instalatii pentru constructii, executie lucrari de constructii civile si industriale»;
  • Sistemul de Management de Mediu;
  • Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale a Organizatiei;

Principalii nostri clienti, distribuitori si furnizori de gaze naturale, sunt Engie S.A. / Distrigaz Sud Retele S.R.L. si Premier Energy, pentru care proiectam si executam cu un ritm anual o medie de peste 50 km conducte si instalatii noi / reabilitari conducte din sistemul de distributie existent, peste 2000 racordari si peste 1000 instalatii de utilizare noi, verificari si revizii, precum si un numar mare de persoane fizice / juridice pentru care am realizat de-a lungul timpului ca partener activ in domeniul gazelor naturale sute de mii de lucrari, cu o cifra de afaceri anuala de aproximativ 6 milioane de Euro, tipurile de lucrari desfasurate in acest domeniu fiind extins cu grade din ce in ce mai complexe, mai ales in zona de executie.

 

Cifra de afaceri

 

Principalele tipuri de lucrari in domeniul gazelor naturale

  • Infiintare sistem de distributie gaze naturale
  • Executie retea de distributie gaze naturale
  • Inlocuire retea de distributie gaze naturale
  • Deviere conducta distributie gaze naturale
  • Refacere carosabil in urma lucrarilor in regie proprie Operator Sistem Distributie Gaze Naturale
  • Bransamente din sistemul de distributie gaze naturale
  • Bransamente din sistemul de transport gaze naturale
  • Instalatii de utilizare gaze naturale (IUGN)