Servicii de proiectare si executie instalatii de gaze naturale pentru utilizatori industriali, dar si casnici. Oferim siguranta, expertiza si incredere in realizarea proiectelor de instalatii de gaze: infiintarea, inlocuirea, extinderea retelei de instalatii de gaze naturale!

Instalatii apa canal: proiectare si executie instalatii apa, alimentare apa si canalizare. De asemenea, General MPM Impex asigura servicii de modernizare si reabilitare a instalatiilor de apa si canalizare, lucrari montare conducte si racordari, separatie tehnica de la retele apa, canal, agent termic.

Solutiile de proiectare si serviciile de executie profesionala in domeniul instalatiilor termice-sanitare presupun: reabilitare infrastructura, reparare, inlocuire si realizare instalatii termice-sanitare, izolarea conductelor. Solutii eficiente pentru o instalatie sigura!

Proiectare instalatii sanitare interioare si exterioare ce aduce solutii economice si ecologice din domeniul instalatiilor pentru constructii. General MPM Impex aduce creativitate in domeniul instalatiilor sanitare.

Servicii de proiectare si executie de instalatii tehnologice: centrale termice pe gaz, electrice sau pe lemne in functie de suprafata de incalzit. Alege centrale termice executate de General MPM Impex, personal specializat in montaje de instalatii pentru cresterea confortului si a sigurantei!

Proiectare si executie de instalatii tehnologice: instalatii, pompe si statii de pompare apa pentru sisteme de alimentare cu apa si canalizare. Utilizarea pompelor pentru sistemele de alimentare cu apa si canalizare duc la reducerea consumului energetic.

General MPM Impex asigura servicii de constructii civile si industriale, constructii de cladiri, constructii destinate sportului, lucrari de invelitori, sarpante si terase constructii, constructii metalice, tamplarie metalica si componente.

Lucrarile de termoizolatie cuprind lucrari de izolatie si protectie anticoroziva, lucrari de ipsoserie, tamplarie si dulgherie, vopsitorie, zugraveli si alte lucrari de finisare.

Pe langa serviciile de proiectare, executie si intretinere instalatii de gaze, apa si canalizare, General MPM Impex asigura si serviciul de refacere a drumurilor in urma instalatiilor executate. Serviciul include reabilitarea drumurilor asfaltate, pavate sau pietruite.

Statii reglare gaze naturale ajuta la masurarea gazelor naturale in zona de distributie. Pentru un control sigur asupra debitelor de gaze naturale sunt utilizate aceste statii de reglare si masurare ce permit depistarea si rezolvarea la timp a oricarei nereguli aparute in reteaua de distributie.

Utilaje de constructii Buldoexcavator - 4 buc. Macara 12,5 tone - 2 buc. Motocompresor - 11 buc. Invertor Polyweld,Aurora, Ritmo, Delta - 22 buc. Aparat sudura Cap la Cap...
La data de 31 decembrie 2011, S.C. General MPM Impex S.R.L avea un număr de 296 salariaţi, cu următoarea structură de personal:...
Previous Next
  • 1
  • 2
General MPM Impex S.R.L. este un promotor al activitatilor sportive sustinand atat echipa de ciclism Mazicon-Emmedue cat si Turul Ciclist Al Romaniei 2005.
“Reusita profesionala este data de calitatea muncii” Interviu cu domnul ing. Petre Mazilu, director general al companiei General MPM Impex S.R.L.